Fasadmålning

JRM Group har stor erfarenhet av fasadmålning som vi utför i hela Storstockholm. För att få till en riktigt bra fasadmålning krävs först och främst ett bra utfört underarbete, så ett visst förarbete görs innan en fasadmålning sätts igång.

Vid en fasadmålning går man tillväga med arbetet på olika sätt beroende på om fasaden är av trä eller betong. Som vid alla slags måleriarbeten är tar vi hänsyn till alla olika ytor och underlag för att kunna utföra en så bra fasadmålning som möjligt.
 

Professionell fasadmålning med JRM

JRM Group utför fasadmålning på allt från hyresfastigheter till villor och radhus, alltid med kunden i fokus och professionellt resultat. Det är viktigt att man väljer rätt färg så att arbetet blir så bra som möjligt, och av den och flera andra anledningar är det därför vanligt att man anlitar erfarna målare vid en fasadmålning istället för att försöka göra jobbet själv. Vi hjälper dig som kund genomföra en fasadmålning med så bra resultat som möjligt.

Se våra referensprojekt!

Just nu har du möjligheten att få upp till 10% rabatt på badrumsrenoveringen!
Beställ fasadmålning under februari och spara minst 6 000kr. 
Detaljerad offert på arbete och material 
Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert och ett personligt möte. Du berättar om dina planer och drömmar inför renoveringen och vi kan därefter offerera enligt dina önskemål och förverkliga dina planer.

Vår arbetsmetod: Offertförfrågan - Personligt möte - Detaljerad offert - Godkännande - Tydlig avtal - Planering -Byggstart -Genomgång - Besiktning.

Just nu erbjuder vi 40% rabatt på Nordsjö färg 

Kontakta oss så hjälper vi dig med din fasadmålning!