Vad säger våra kunder?

Fredrik Lundin - Köksrenovering

Vi är verkligen väldigt nöjda med JRM Group. Jag har ingen tidigare erfarenhet av liknande jobb men kände mig väl informerad och hade väldigt bra kontroll över uppdraget. Under arbetets gång har vi bara behövt stämma av några gånger utan några krångligheter. Det känns bra att dem ringer för att hålla mig uppdaterad och ställt detaljfrågor som uppkommit under arbetsgången. Vi fick det vi efterfrågade och var informerade under hela arbetet.

Tove Sandin Kök- badrumsrenovering

Vi anlitade JRM Group för att renovera badrummet och köket. Vi är mycket nöjda med resultatet och vill därför rekommendera företaget vidare. Vi tycker att alla hantverkare varit tillmötesgående och trevliga.

Linda Lundström Köksrenovering

Fint utfört arbete. Mycket proffsig offert och kunniga byggare. Fick en skriftlig offert samma kväll och kände mig trygg med att anlita företaget. Lycka till JRM

Ulf Thomsson  Fasadreparation och Målning

Väl utfört arbete, noga med detaljer. Bra kommunikation och ett bra pris!

Carl Persson Badrumsrenovering

Positivt bemötande i samtliga dialoger. Flexibla och löste utmaningar på ett mycket proffsigt sätt. Johan Eklund, kök- badrumsrenovering Bra pris. Snabbt och skickligt utfört arbete. Ett företag som håller avtalsvillkor.

Daniel Arvidsson – Badrumsrenovering

Seriös och bra företag. Snabbt utfört arbete!

Erik Grandholm – Måleri

Mycket bra målning! Snabbt och bra.

Sultan Mametbakiyev

Jag och min sambo beställde kökrenovering. Vi är mycket nöjda med planeringen renoveringen samt priset. Rekomenderar starkt!

Gabriela Adel Thomason

Beställde renovering, supernöjd med utförd jobb! tusen tack igen för hjälpen!

Nigara Bahtijarova

Beställde badrumsrenovering. Håller tidsplaner och har mycket bra planering. Trevlig personal.

Rassul Yunussov

Trevligt och bra bemötande, mycket proffesionella killar. Noggrant utfört arbete. Är mer än nöjd med resultatet. Olivia Demant Snabba och proffsiga med tydlig kommunikation före, under och efter arbetets gång.

Se våra pågående samt utförda projekt. Här finner du Badrumsrenovering, Köksrenovering, Fasadmålning, Golvläggning och behandling.