Köksrenovering Stockholm

Önskar du en dig en fin köksrenovering i Stockholm? Som du säkert vet så består en Köksrenovering av olika arbetsmoment. Vårt uppdrag är att planera genom hela projekten innan byggstart. Efter att köket är måttbeställd inleder JRM Group arbetet med att leverera alla nödvändiga verktyg. Vi täcker först alla ytor med täckpapper och monterar dammskydd i alla ingångar. Sedan förbereds resten av köksrenoveringen i Stockholm. Vi finns i Stockholm och har lång erfarenhet av köksrenoveringar i hela Stockholmsregionen.
 

Köksrenovering i Stockholm

Vid en köksrenovering börjar vi alltid med rivning som utförs av ett professionellt team som utför själva rivningen på en dag. Därefter inleder hantverkare förberedelsen av alla väggar och tak inför köksmontering. När väggar och tak är spacklade och målade till önskad kulör börjar hantverkarna inleda monteringen. Efter monteringen när köket är på plats kan rörmokare och elektriker koppla upp alla ledningar.
Vi avslutar alltid köksrenoveringen i Stockholm med en slutstädning och bortforsling av byggskräp.

Kvalitativ arbetsmetod:

 • Offertförfrågan 
 • Personligt möte
 • Detaljerad offert
 • Godkännande
 • Tydlig avtal
 • Planering
 • Byggstart
 • Genomgång
 • Besiktning
   

Vi kan de senaste trenderna inom kök

Varför ska ni renovera ert kök? Det är en plats som alla i familjen dras till av olika anledningar, såsom mat och umgänge. Även här är det hemtrevnad som är nyckelordet, här samlas alltid hela familjen.

Köket ska vara platsen för umgänge med släkt och vänner. Trä i lugna färger är en av de viktigast aspekter. Samtidigt som funktionalitet står i fokus.

Restaurangkänslan är en stor trend i dagens moderna kök. Rostfritt stål och marmor blandas med de traditionella trädetaljerna. Innan vi start igång med köksrenoveringen påpekar vi vad som är bra och hållbart för er. Köket utnyttjas väldigt mycket och ofta, därför är granitkeramik ett populärt val för både golv och väggar, mycket på grund av att det är slitstarkt, enkelt att hålla rent och givetvis snyggt!

Köksrenovering ROT-avdrag

Hos oss är du berättigad till att använda ROT-avdrag på ditt snickeriarbete från JRM Group. Du har rätt till 50 000kr per person och år, efter det så löper vanligt pris på. Om du bor med någon i ditt bohag så kan ni addera dennes ROT-avdrag om ni vill. Då blir det 50 000kr x 2 = 100 000kr i avdrag på arbetskostaden. Detta gäller inte bara köksrenovering, men även alla våra tjänster.

I offerten finns detta redan, och där kommer du att se avdraget som görs. Det finns som tur är inget lägsta belopp som du behöver komma upp i för att ROT-avdraget skall gälla. Skattereduktionen har gällt sedan December månad 2008 och är i fullt bruk idag. Använd det för att få en billigare renovering!

Läs nedan om det senaste inom köksrenovering, nya trender och tips.